Etikettaktuella-evenemang
Läst 404 ggr
parsley
2016-10-05, 09:45

Deisy design 50 år

Anrika garnaffären Deisy design i Göteborg firar 50 år under oktober i butik och på blogg med olika aktiviteter och erbjudanden. Informationen nedan kommer från Deisys facebook-logg. Klickar man på den blå texten med Deisy Design, så kommer man till facebooksidan. 

Deisy Design

12 tim · 

50-års fest i 30 dagar! Å vi börjar med en utlottning!

Idag, den 4/10 1967, öppnade den första Deisy Design-butiken på Eklandagatan 8. Det var nästan exakt 1 år efter att firman registrerades. Min mamma, Deisy, låste upp dörrarna och med assistans av min mormor Anna så blev det invigning! Sedan dess har Göteborgs-butiken flyttat till Kungsportsavenyn 39 och sedan 42 år har vi en sommarbutik på Marstrand. Vi hade under många år också två butiker i Gamla Stan i Stockholm

Under kommande 30 dagar kommer vårt 50-års jubileum att firas mer eller mindre varenda dag och vi drar igång festligheterna med en utlottning!

På bilden en kofta i Ullcentrums 2-trådiga ullgarn. En produkt som vi är stolta att ha i butiken! Ullcentrum värnar om att ta hand om den svenska ullen och om svenska den svenska mönsterskatten. De samlar själva in all ull från gårdar på och nära Öland och värnar om naturmaterialet.

Från idag och till och med midnatt fredag 7/10-16, kan du delta i en utlottning av 400 gram av denna ull. 400 gram som t ex räcker till koftan på bilden. Du väljer själv så klart vilken färg du önskar och har du inte möjlighet att hämta vinsten i butiken på Avenyn så skickar vi det hem till dig utan extra kostnad. Medverkar gör du genom att antingen här eller på blogg (www.deisy.se) kommentera detta inlägg genom att svara på frågan: "Vilket är ditt favoritmaterial att sticka med?"

Upp till toppen