14. Aktuella evenemang

Vinn virkbok

2015-08-31 11:51 #0 av: parsley

Vinn virkbok. Utlottning via Hemmets Journal.  http://www.hemmetsjournal.se/Handarbete/Bloggar/Blogginlagg/?entryid=232503

Anmäl
2015-08-31 11:52 #1 av: parsley

Vinn Katarinas virkbok

Publicerat: i dag 07:12

bok

Tre exemplar av Katarina Docks bok Magisk virkning med Katarina har Ordalaget Bokförlag skickat hem till mig -- så nu blir det tävling!

Vill du vinna ett exemplar?

Då skriver du i något av kommentarfälten här på sidan (Hemmets Journals eget eller Facebooks) och berättar vilken sorts filtruta du tycker är roligast, vackrast eller mest praktisk. Eller kanske mest snabbvirkad. Eller kanske bäst därför att den resulterar i få trådar att fästa ... Det är helt tillåtet att skriva "mormorsruta" som tävlingssvar, men det finns ju många mormorsrutor, så lämna gärna en länk till din favoritbeskrivning ändå!

På onsdag vid midnatt är det dags att dra tre vinnare som får boken med posten.

Önskar er alla massor av inspiration -- och eftersom någon frågade i samband med intervjun: be närmaste bokhandel att ta hem boken om den inte redan finns där (det är som med garnaffärer: handlar vi inte i dem så är det nog så att de inte finns kvar så länge till), och om det absolut inte finns någon bokhandel som du kan ta dig till, beställ den till exempel här.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.