14. Aktuella evenemang

KAL, kofta

2014-11-10 17:37 #0 av: parsley

Sticka en kofta med perfekt passform. KAL, eller Knit-a-long i form av en brevkurs med Dödergök och Sticka Mera. Anmälningslänken fungerade inte när jag kollade på sidan, men jag hoppas det är något tillfälligt fel.  http://stickamera.se/nu-satter-snart-var-knit-along-igang-bli-med/

Anmäl
2014-11-10 17:39 #1 av: parsley

Nu fungerade länken med information och anmälan, så här är informationen.  

måndag 10 november 2014

Välkomna till Stickameras uppifrån och ner KAL i samarbete med Dödergök!

Vi på Stickamera och Dödergök är glada och stolta över att kunna bjuda er på något alldeles extra. 
Under november, december och januari kommer här att hållas en Knit-a-long för dig som vill sticka en uppifrån och ner kofta efter dina egna mått,Tillsammans kommer vi att gå igenom alla moment från modell och garnval till vilka knapphål som blir snyggast och hur du blockar ditt färdiga plagg.

KAL:en riktar sig dels till dig som är nybörjare på koftstickning men också till dig som kanske stickat många plagg men aldrig riktigt får den där perfekta passformen. Här får du möjlighet att göra ditt eget grundmönster som passar just dig, din kropp och din stickfasthet.

KAL:en kommer att vara en "brevkurs" i bloggform och den kommer att bestå av åtta delar, en del släpps varje vecka med början 17 november 2014 och sista delen släpps 5 januari 2015. Den kommer att hållas öppen fram till 31 januari och bland dem som rapporterat in en färdig kofta före 31/1 kommer det att lottas ut mycket fina priser.

Knit-a-long;en är gratis, för att vara med behöver du en egen blogg, du anmäler dig genom att lämna en kommentar till det här inlägget med en länk till din blogg senast 23/11.
Du deltar genom att skriva i din egen blogg och möjlighet till att ställa frågor kommer att finnas i kommentarerna till varje avsnitt.

Vi hoppas kunna sprida stickglädje och gemenskap i vinter-Sverige och vår förhoppning är att just du vill vara med!

//Stickamera-redaktionen och Dödergök


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.