09. Virkning

Återvinnings tips.

2011-12-13 00:51 #0 av: Miiiz

Hejssan till alla mammor som virkar och kanske skulle vilja testa på någon kul ny ide. (hoppas att ingen annan kommit med den redan) :)

Det var egentligen en mammas kompis som gjorde en sådan här till min mamma och sedan när jag såg den undrade jag om hon kunde göra till mig med, och sedan så tog jag reda på hur de skulle lagas :)

I allafall

Det krävs 7 stycken barnmats lock till denna model.

Och jag virkar en "hatt" till varje lock.

Sedan så Virkar jag på baksidan fast "hatten" så den hålls på locket och efter det fäster jag också alal delar i varann. SKall sätta en bild på baksidan med :)

Detta är i allafall ett gryunderlägg :) tycker att det är en fin återvinnings ide i allafall för mamma somhar barn i 4 mån + =) händer ju ofta att det far en del av frukten eftersom det är så behändigt att ta med som lite mellanmål =)


Anmäl
2011-12-13 00:57 #1 av: Miiiz

Och så var det en bild på baksidan så man kunde studera lite noggrannare om hur jag menade och kanske få en bild om hur man skulle sj göra det :)

och baksidan ser inte så fin ut men den skall ju ändå ingen se på :)

Anmäl
2011-12-13 13:21 #2 av: parsley

Vad söta de är! Tack för tipset!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.