05. Frivoliteter

Frivoliteter

2011-06-20 22:12 #0 av: [Kanonkulan]

Jag är lite sugen på att försöka lära mig att slå frivoliteter. Jag behöver då en skyttel givetvis. På marknaden verkar det mest finnas såna där enkla skyttlar utan virkkrok på men jag har även sett sådana med. Är det någon som kan så frivoliteter som kan rekommendera någon av modellerna bättre? Använder man virkkroken nåt eller är den mest i vägen. Jag hittade en länk på youtube där det är en liten spets på skytteln som jag tycker verkar smidig men nån sån har jag inte sett. Det finaste vore ju givetvis att ha en antik i något snajsigt material men jag får väl hitta en i plast att testa med först tänker jag... Vad har ni och hur har ni lärt er? Finns det någon bok ni kan rekommendera?

Anmäl
2011-06-21 09:58 #1 av: parsley

Kolla ebay uk om du är på jakt efter en antik skyttel. De kan även finnas på tradera, men jag tror att det är lättare att hitta på ebay.

Anmäl
2011-06-21 20:10 #2 av: [Kanonkulan]

Jag hittade en del fina på etsy faktiskt. Bl.a. i zebrano. Då blev jag lite varm och hjärtat för de var finaGlad

Anmäl
2012-09-07 20:10 #3 av: Ioma

Jag har två nya skyttlar någonstans som jag provade med. Det va inget fr mig så jag ska köra med nål hädanefter. Köpte dem för 150kr du kan få köpa dem för 100 om du vill.

Mvh
Marika "Ioma"

Sajtvärdinna på barnlöshet www.barnloshet.ifokus.se
Jag anordnar HexMeet i Småland
Min hobbyblogg & dagbok: http://www.ioma.se

Anmäl
2012-09-07 20:11 #4 av: Ioma

OJ såg att det va skrivet för över ett år sen *S*

Antar att du redan har dina skyttlar ;-)

Mvh
Marika "Ioma"

Sajtvärdinna på barnlöshet www.barnloshet.ifokus.se
Jag anordnar HexMeet i Småland
Min hobbyblogg & dagbok: http://www.ioma.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.